Založ si blog

Ako sa stať aristokratom

Aj Vás trápi problém ako preniknúť do lepšej spoločnosti? Chcete sa stať skutočným aristokratom a neviete ako na to? Dôverujte našej spoločnosti, ktorá pre Vás pripravila jedinečnú ponuku školení a kurzov. Sme najväčšia a najúspešnejšia firma pôsobiaca na našom trhu. Už tretie desaťročie dodávame úspešných aristokratov do súkromného i štátneho sektora. Medzi naše referencie patrí mnoho úspešných bankárov, riaditeľov, hercov, spevákov, poslancov a politikov.

Najlepšie je narodiť sa priamo v aristokratickej rodine. To potom máte jednoduché. Už od malička sa do Vás vtĺkajú tie všetky skvelé aristokratické návyky, ako napríklad nadávať s gráciou a elegantne zdraviť svojich poddaných. Aj keď ste svoju šancu zmeškali a nenarodili sa aristokratickým rodičom, nezúfajte. Vždy sa dá dobehnúť zameškané. Môžete sa prihlásiť do školy mladých aristokratov, zaplatiť si doučovacie hodiny, alebo aspoň absolvovať niektorý z certifikovaných kurzov aristokracie.

Nezainteresovanému pozorovateľovi sa to vidí jednoduché a zábavné. Nie je to tak. Vyžaduje si to náročnú fyzickú a hlavne psychologickú prípravu. Študijný program je náročný a nie každý adept ho zvládne. Príprava je rozložená do niekoľkých etáp.

Prvý stupeň je venovaný psychologickej príprave. Musíte byť stopercentne presvedčený o tom, že Vy ste vyvolený byť aristokratom. Nie každý zvládne ťaživé pocity, keď všetko za neho robia sluhovia a podriadení. Musíte sa naučiť vzdorovať nutkaniu vyskočiť a robiť veci vlastnými rukami. Zvyknite si na pocit, že ste viacej ako ostatní. Vašou úlohou je dávať príkazy. Zodpovednosť za ich vykonanie nesú vždy podriadení. Uvedomte si, že aristokrat je vždy neomylný. Chyby a negatívne dopady nesprávnych rozhodnutí nie sú Vaše. Za neúspech vždy zodpovedá niekto, kto nesprávne pochopil Váš zámer a stratégiu.

V druhej časti sa naučíte vystupovať a správať ako rodený aristokrat. Najskôr sa musíte naučiť správne škatuľkovať ľudí, pretože to je prvoradým predpokladom Vášho ďalšieho úspechu. Inak sa správame v prítomnosti podriadených a inak v spoločnosti obchodného partnera. Musíte si budovať svoj imidž, obliekať sa výhradne do svetoznámych značiek. Z Vášho bývania a kancelárie musí vyžarovať dôstojnosť a bohatstvo z ktorého každý ostane ohúrený na prvý pohľad.

Posledná etapa je zameraná na fyzickú prípravu. Všetci aristokrati sú silní a krásni. Do kruhu vyvolených nemôže vstúpiť neduživý a slabý jedinec. Aj keď peniaze sú najlepším skrášľovacím prostriedkom, krásne vyšportované telo a vždy usmiatu tvár mladistvého vzhľadu si treba starostlivo pestovať a chrániť. Tenis, golf, veslovanie nie sú len športové aktivity. Stanú sa nevyhnutnou súčasťou Vášho nového životného štýlu. Okrem pobytu na čerstvom vzduchu prinášajú aj veľa nových kontaktov a dobrých obchodov. Časom sa určite vypracujete k vlastnému športovému klubu, alebo aspoň Skyboxu so sympatickým a ochotným personálom. Zasvätíme Vás do problematiky sponzoringu +nádejných športovcov, ktorý Vám okrem imidžu filantropa prinesie aj skvelú mediálnu publicitu. Veď prečo týrať vlastné telo, keď to za Vás lepšie zvládnu iní.

Neváhajte a hneď nám zavolajte. Len u nás získate medzinárodne uznávaný certifikát aristokrata.

Koho nevoliť

24.09.2023

Čas na výber najvhodnejšej politickej strany sa neúprosne kráti. Každá politická strana sľubuje zvýšiť životnú úroveň, pridať na platoch a dôchodkoch, zlepšiť zdravotníctvo, modernizovať školstvo, chrániť prírodu, podporiť domácich podnikateľov a poľnohospodárov, športovcov, odstrániť korupciu, potrestať nespravodlivosť. Kravu zadarmo pre každého a CT [...]

Ignorovať politikov

25.06.2023

Jedno ráno sa v nemenovanom mestečku objavili nápisy „Plukovník je ***.“ Boli všade. Na plote oproti vchodu do kasárne, pri krčme, obchode, aj na futbalovom hrisku. Vojaci základnej služby sa tak chceli odplatiť neobľúbenému veliteľovi. Myslíte, že si vstúpil do svedomia? Nie, podľa jeho vlastných slov bol v kurze. Hlavne, že ľudia o ňom hovoria. Pokračoval ďalej vo [...]

Plyn pre Európu

23.12.2021

Takmer všetky naše aj zahraničné média informujú o prerušení dodávok plynu z Ruska cez plynovod Jamal do Poľska a západnej Európy. Nikde však nie je zmienka, že by tým boli prerušené zmluvy o dodávkach plynu. Porušenie zmlúv by bolo veľmi vážnou záležitosťou spojenou s ekonomickými sankciami, súdnymi procesmi, stratou dôvery zákazníkov, čo si nemôže dovoliť [...]

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 49149x
Priemerná čítanosť článkov: 2891x

Autor blogu

Kategórie